A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

Menü

Dísznövény Webáruház Dísznövény Járata

2016. 04. 29. 05:40:55
Dísznövény Webáruház Dísznövény Járata

Dísznövény Járat képOrszágosan szállítunk >> Dísznövény Járat

Cégünk, a Zöldvilág.infó Kft., budapesti székhellyel indult, rendeléseink zöme még mindig Budapestről érkezik, ám igen nagy  már az érdeklődés Magyarország több városából, falvából is, nagy örömünkre, természetesen. A dísznövényeink szállítását saját teherautóinkkal végezzük, mert így találtuk korrektnek, a csomagolás és a csomagkézbesítés sok problémája miatt. Elindítottuk saját kisteherautóinkkal Dísznövény Szállításunkat, amely alkalmanként elindul, és egy-egy országrészt céloz meg, ezáltal az Ön dísznövény-rendelését, vagy más rendelt termékét épségben, reményeink szerint kifogástalan állapotban veheti át tőlünk! Az ültetéssel (értékhatártól függően, akár ingyenesen) kért dísznövényeket mindig munkatársaink hozzák az Ön díszkertjébe, és ültetik be.


Kosár gomb

Ezzel kapcsolatban fontos tudni, hogy akkor tudjuk biztosítani a Dísznövény Szállítás indulását, amikor kellő számú rendelés lesz egy adott térségből. Ebből következően, a rendelés leadása során megadott szállítási idő kissé módosulhat, jellemzően későbbre tolódhat. Ezért minden Megrendelőnktől megértést kérünk, a szállítás pontos idejéről tájékoztatjuk Megrendelőinket, a megadott elérhetőségei egyikén, adott esetben minden elérhetőséget felhasználva.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír ajánlat
blog comments powered by Disqus

Keresés